Selecteer een pagina

SCHRIJFATELIER WAGNERPLEIN

Jij leest – wij schrijven: verhalenbundel

Op dit moment wordt alle creativiteit ingezet voor het schrijven van de verhalenbundel!

Het Boekenparadijs omvat vijftien boeiende en verrassende verhalen, die hun oorsprong vinden in de boekenwinkel van Quinten. Een extravagante boekenverkoper met passie voor boeken, die op een druilerige dag volgens een vast patroon zijn winkel opent. Een winkel waar tien jaar geleden niemand in geloofde. De schrijvers van het schrijfatelier Wagnerplein lieten zich inspireren door hun ontmoetingen met Quinten.

De genres in de bundel zijn net zo afwisselend als de schrijvers zelf. Van thriller tot romance, lichtvoetig en met diepgang. Het zijn stuk voor stuk prettig leesbare verhalen geworden waarbij je je in een andere wereld waant. Het Boekenparadijs geeft een inkijkje in de creatieve wereld van beginnende en gevorderde schrijvers, variërend van 20 tot 85 jaar, waarbij schrijfplezier en de liefde voor taal voorop staat.

1 proloog – 15 schrijvers – 15 verhalen

De proloog is geschreven door onze thrillerschrijfster Marleen Hartog.
Nieuwsgierig geworden? Wil je de proloog nu al lezen? Klik hier.

Aan deze bundel schrijven mee:
Helga Aerssens | Miek van Asten-Gallé | Edith van Beurden | Annemiek C. Both | Dianae Cotteleer | Mamma Dodzi | Marleen Hartog | Betty Jansen – Van den Elshout | Willem Jonkergouw | Ad Nouwens | Marco van der Sijpt | Elsa Simpelaar | Jacquie Verhoof | Ivon Versnel | Christianne Waterman.

 

Bestel je verhalenbundel nu!

Op 7 maart 2020 komt onze eerste verhalenbundel uit.
Wie het boek nu alvast bestelt, ontvangt het als eerste in huis. Je ontvangt jouw exemplaar zodra wij de verhalenbundel geleverd krijgen van de drukkerij.

  • Weet dat je een gesigneerde kopie kunt bestellen. Laat ons in je email weten welke tekst je in je boek wilt hebben en wij zorgen ervoor!

De verhalenbundel kost € 12,50 en de verzendkosten bedragen € 4,50. Dat is samen € 17,00.
Na ontvangst van je bestelling ontvang je een betaalverzoek. (Stuur je 06-nummer mee als je middels een Tikkie wil betalen.)

We houden je op de hoogte wanneer het boek naar je toe gestuurd wordt.

Bestel je exemplaar via schrijfatelier@marcovandersijpt.nl.

Je gegevens zijn veilig bij ons. Door een email te sturen ga je akkoord met onze privacyverklaring.

 

Recensies

Het leven is crimineel – geschreven door Helga Aerssens, is een spannend, wat mysterieus verhaal dat dwingt tot doorlezen. De spanning zit met name in de verrassende manier waarop de gebeurtenissen verteld worden: twee tijdslijnen wisselen elkaar af, waardoor je als lezer langzaam de puzzelstukjes in elkaar kunt plaatsen. Kleine details maken het verhaal aantrekkelijk om te lezen.’
Mayke Persoon

‘Kort en krachtig gezegd: Hartog heeft het weer gedaan! Goedgelovig is een ontzettend goed, spannend en kleurrijk verhaal dat je vanaf de eerste letter meesleept. Ik wil meer.’
Marloes van den Dries

‘In vlot geschreven en beeldend proza beschrijft Annemiek C. Both in het verhaal Bloedband wat niet te beschrijven valt. Zonder sentimenteel te zijn, mild en zacht, en in bijna poëtische zinnen weet Annemiek de lezer van het begin tot het eind te boeien. Een prachtig verhaal!’
Edith Tulp


Wij hebben een passie voor schrijven!

Volg de schrijvers en hun schrijfavonturen op Facebookpagina: Schrijfatelier Wagnerplein Tilburg.

Wie schrijft die blijft


Schrijfatelier Wagnerplein
is een ontmoetingsplek waar mensen actief bezig zijn met schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van ons Schrijfatelier. Wij schrijven spannende verhalen, verhalen uit het leven gegrepen, sprookjes voor kinderen en poëzie.  Je kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het. Alle genres zijn mogelijk.

Als je zelf schrijft, herken je waarschijnlijk wel de volgende momenten:

  • je inspiratie loopt vast
  • je twijfelt over de opbouw van je verhaal
  • je krijgt je verhaal niet goed rond
  • of je worstelt met één specifieke alinea of zin

In al die gevallen is een schrijfatelier onmisbaar. Daar ontmoet je andere schrijvers en kun je al je vragen stellen. Je geeft feedback op elkaars werk, schrijft misschien soms een stuk samen, net wat je wilt.

Voor wie is een schrijfatelier?
De schrijvers die naar het schrijfatelier komen zijn heel divers. Jong, oud, beginner of met veel ervaring. Het maakt niet uit.

Het doel van een schrijfatelier is uiteindelijk dat de deelnemers van elkaar leren (soms schuift er een professional aan, erg leerzaam), maar ook dat schrijvers elkaar enthousiasmeren en verder op weg helpen, zodat schrijven leuk blijft.

Wachtlijst
Omdat we alle deelnemers aan het schrijfatelier voldoende persoonlijke ruimte willen geven werken we met een maximaal aantal deelnemers. Momenteel (december 2019) zitten we op dat maximum, maar contact opnemen mag altijd, dan plaatsen we je op de wachtlijst.

 

Contactgegevens

Heb je vragen Neem dan contact op met Marco van der Sijpt. Email: schrijfatelier@marcovandersijpt.nl.