Selecteer een pagina

Heel enthousiast heb ik het geroepen; “2019, het jaar waarin mijn boek uitkomt”. Ik sprak die zin regelmatig voor mezelf uit als een soort mantra. Erin gaan geloven en het gaan doen. En vrij vroeg in 2019 lukt het nog ook. Uitgeverij ISJB bleek bereid mijn boek uit te geven. Al snel stuurde ik mijn manuscript in en toen bleef het stil. Heel lang stil. Sporadisch had ik contact en een overload aan werk was er, onder andere, de oorzaak van dat het aan uitgeverskant niet wilde vlotten. Ik kon niet veel anders dan afwachten. En nog eens afwachten.

Niet zo lang geleden echter heb ik Jacco weer gesproken in de Lochal hier in Tilburg. We bespraken mijn bundel nogmaals en concretiseerden plannen meer dan ze tot nu toe zijn geweest. Het wordt geen 2019 maar wel 2020. Ook in kreeg nog wat huiswerk en daar ben ik momenteel mee bezig. Weet dus dat er weer, actief, gewerkt wordt achter de schermen en dat jullie wachten beloond zal worden. Mijn bundeltje komt eraan!