Selecteer een pagina

Ik heb een besluit moeten nemen en dat deed zeer maar ik zag geen andere uitweg meer. Zoals jullie weten heb ik een manuscript aangeleverd bij ISJB uitgevers. De eerste aanlevering heb ik gedaan op 9 maart 2019. Ik heb er lange tijd in geloofd dat dit inderdaad tot een boek zou leiden. Soms viel het stil en dat werd soms veroorzaakt door privĂ©-omstandigheden bij de uitgever en dat is vervelend zat natuurlijk. Voor hem maar ook voor mij. Nu kan ik daar best mee leven als je me dan gewoon even informeert. Deze fatsoensnorm vind ik zelf erg belangrijk en die verwacht ik dus ook van anderen. Dat heb ik hem ook meerdere malen gezegd. Een kort bericht als “privĂ©-omstandigheden, kom over twee maand bij je terug” zouden genoeg zijn geweest maar ook dat gebeurde niet. Stilte na stilte, uitstel na uitstel, herstart-poging, beloftes, weer niet nagekomen, toezeggingen, nooit meer iets van gehoord. Samengevat: ik trok het niet meer. Ik ga niet langer als een mak schaapje zitten wachten tot er weer eens iets gebeurt. Als er afspraken worden gemaakt dan wil ik dat die worden nagekomen en als er stagnaties zijn dan communiceer je die openlijk en eerlijk. Daar wil ik niet twee maanden later weer achter komen want dan heb ik weer twee maand als een lulletje rozenwater voor niets zitten wachten.

Voor nu ga ik mijn energie weer richten op het vinden van een uitgever. Je hoort binnenkort weer van me.